Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

«Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ»

Η πρότασή μας έχει γίνει δεκτή ως βάση συζήτησης από τους θεσμούς, δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής της ευρωζώνης στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.



«Σήμερα καταθέσαμε την πρότασή μας στους θεσμούς, με κριτήριο την κοινωνική δικαιοσύνη με ισοδύναμα μέτρα» τόνισε ο κ. Τσίπρας επισημαίνοντας: «Προστατεύουμε τις συντάξεις και τους μισθούς, προστατεύουμε τη μέση λαϊκή οικογένεια».
Πλέον θα πληρώσουν όσοι μπορούν να σηκώσουν τα βάρη, υποστήριξε ο πρωθυπουργός.
Ο κ. Τσίπρας περιέγραψε το στόχο του για ισχυρή και βιώσιμη λύση, που θα συνοδεύεται από αναπτυξιακά μέτρα και για το σκοπό αυτό -όπως δήλωσε- θα περιμένουμε άλλα δύο 24ωρα.
Κατά τον πρωθυπουργό στόχος των διαπραγματεύσεων είναι να εξασφαλιστούν οι χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας για το επόμενο μεσοπρόθεσμο διάστημα.
Πλέον, η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο της ευρωπαϊκής ηγεσίας, κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Τσίπρας, ο οποίος δεν θέλησε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. H τελευταία του δήλωση ερμηνεύτηκε ως συνέχιση των διαβουλεύσεων τις επόμενες ώρες ώστε να υπάρξει δέσμευση για ρύθμιση του ελληνικού χρέους.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com