Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Τι ισχύει για τους δημοσιογράφους την ημέρα του δημοψηφίσματος

Εν όψει του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015, η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας οργανώνει Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο για την εξυπηρέτηση των εκπροσώπων των ΜΜΕ, το οποίο θα λειτουργήσει κατά τις εξής ημέρες και ώρες:





- Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015: 14:00 - 22:00

- Σάββατο 4 Ιουλίου 2015: 09:00 - 22:00

- Κυριακή 5 Ιουλίου 2015: 08:00 ως τη λήξη των εργασιών



Το Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο θα περιλαμβάνει:

§ Αίθουσες εργασίας, συνολικής χωρητικότητας 320 θέσεων, πλήρως εξοπλισμένες με τηλέφωνα, ενσύρματο και ασύρματο δίκτυο για πρόσβαση στο ίντερνετ, εκτυπωτές, φαξ, φωτοαντιγραφικά μηχανήματα, 2 plasmawalls, τηλεοράσεις και ραδιοφωνικούς θαλάμους. Σημειώνεται ότι λόγω του περιορισμένου αριθμού ραδιοφωνικών θαλάμων θα διατίθενται με σειρά προτεραιότητας κατόπιν σχετικού αιτήματος.

§ Μία αίθουσα συνεντεύξεων εξοπλισμένη με μικροφωνικό-μεγαφωνικό σύστημα και καμπίνες διερμηνείας.

§ Γραφείο Πληροφοριών και Διαπιστεύσεων.

Για την είσοδο, παραμονή και εργασία στο Κέντρο Τύπου απαιτείται ειδική διαπίστευση.

Οι κ. κ. Διευθυντές παρακαλούνται να δηλώσουν εγγράφως στην Υπηρεσία μας (fax: 210 9098313 και 210 9098344, e-mail: publicrelations2@minpress.gr) το αργότερο ως την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015 και ώρα 16:00 τα ονόματα των εκπροσώπων ανά ΜΜΕ, τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου τους, την εθνικότητα, την ημερομηνία γέννησής τους, επιστολή του ΜΜΕ ή αντίγραφο της δημοσιογραφικής ταυτότητας, καθώς και τον αριθμό κινητών τηλεφώνων και τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις (e-mail) τους. Σε ό,τι αφορά τη διαπίστευση των τηλεοπτικών συνεργείων, παρακαλούνται τα ενδιαφερόμενα ΜΜΕ να αποστείλουν και τα στοιχεία των τεχνικών.

Οι κάρτες διαπίστευσης θα παραλαμβάνονται κατά τις ώρες λειτουργίας του Κέντρου Τύπου.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκπροσώπων Μ.Μ.Ε. προβλέπεται η έκδοση διαπιστεύσεων με τη διαδικασία της τελευταίας στιγμής (last minute accreditation) στο Κέντρο Τύπου. Απαιτούμενα δικαιολογητικά: αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο και δημοσιογραφική ταυτότητα ή επιστολή του Δ/ντή του ΜΜΕ, το οποίο εκπροσωπείται.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com