Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Οι Anonymous «χτύπησαν» στην ελληνική Βουλή;

Έντονη ανησυχία έχει προκληθεί από τις πληροφορίες ότι οι Anonymous κατάφεραν και «εισέβαλαν» στα άδυτα της Βουλής, αποκτώντας πρόσβαση σε όλους τους κωδικούς πρόσβασης των Ελλήνων βουλευτών.




Σύμφωνα με πληροφορίες του Sec News, ιστοσελίδα που ασχολείται με θέματα ασφαλείας στο ίντερνετ,και τις οποίες μεταδίδει με επιφύλαξη, πρόκειται για τη μεγαλύτερη κυβερνοεπίθεση που έχει γίνει και που έχει δεχθεί η χώρα μας.

Η «επίθεση» των Anonymous στο ελληνικό κοινοβούλιο φέρεται να πραγματοποιήθηκε , δύο μέρες νωρίτερα από την 15η Ιουνίου που είχαν προειδοποιήσει ότι θα επιτεθούν, ως ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους της ΕΡΤ.

Μαζί με την επίθεση υπήρξε και μεγάλη διαρροή δεδομένων, μιας και στόχος της οργάνωσης ήταν το σύνολο των πληροφοριακών συστημάτων της Βουλής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ακριβή στοιχεία της κυβερνοεπίθεσης στάλθηκαν μέσω ανώνυμου e – mail, ενώ σε γνωστό site, όπου επικοινωνούν μεταξύ τους τα μέλη των Anonymousαναρτήθηκε προκήρυξη, στην οποία αναφέρονται οι λόγοι για την επίθεση εναντίον της ελληνικής Βουλής.

Στην προκήρυξή τους αναφέρουν:

«Καλημέρα Ελλάδα. Είμαστε οι Ανώνυμοι.

Παρακολουθούμε από την πρώτη στιγμή τα γεγονότα που αφορούν την δημόσια τηλεόραση (ΕΡΤ).Θέλουμε να εκφράσουμε την υποστήριξή μας στους Έλληνες πολίτες και δημοσιογράφους οι οποίοι γίνονται μάρτυρες ενός αυταρχικού καθεστώτος που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το καθεστώς Ερντογάν. Αναρωτηθήκατε πού αποσκοπεί η κίνηση που έκανε ο πρωθυπουργός σας;

Μήπως ήρθε η ώρα για εκλογές και προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να τις δικαιολογήσουν;Είναι τυχαίο το γεγονός ότι το κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης αποφασίστηκε μετά από συγκεκριμένα γεγονότα συμπεριλαμβανομένων και των «λαθών» που παραδέχτηκε η τρόικα;

Τους ξέρουμε. Τους παρακολουθούμε στενά εδώ και πολλά χρόνια. Βρισκόμαστε παντού. Και αν αυτό το παντού σημαίνει «την Βουλή των Ελλήνων», τότε ναι. Έχουμε εσωτερική πρόσβαση μεταξύ άλλων και εκεί. Ξέρουμε κάθε σπιθαμή των μελλοντικών τους σχεδίων πολύ πριν ανακοινωθούν.Όπως βέβαια γνωρίζουμε και αυτά που δεν ανακοίνωσαν ποτέ. Το πρόγραμμα PRISM και τα Αμερικάνικα Κυβερνητικά προγράμματα παρακολούθησης και άντλησης δεδομένων δεν είναι ο μόνος τρόπος για να εξάγουμε πληροφορίες. Θα χρησιμοποιήσουμε τα δικά μας ισχυρά όπλα παρακολούθησης εναντίον των άσεμνων, ανήθικων και άτιμων Ελλήνων πολιτικών και οποιουδήποτε τους υποστηρίζει με οποιονδήποτε τρόπο από τις Τράπεζες μέχρι τις επιχειρήσεις.

Την επόμενη φορά θα ασχοληθούμε με καθέναν από εσάς προσωπικά.

Είμαστε Ανώνυμοι

Είμαστε Λεγεώνα

Δεν Συγχωρούμε, Δεν ξεχνούμε

Μην μας περιμένετε, είμαστε ήδη εκεί».

Όπως αναφέρει το SecNews, οι Anonymous πραγματοποίησαν επίθεση σε servers που είναι υπεύθυνοι για τη διαχείριση όλων των χρηστών του δικτύου της Βουλής και περιλαμβάνουν κωδικούς και usernames όλων των βουλευτών, ακόμα και του ίδιου του πρωθυπουργού.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι Anonymous φαίνεται να διαθέτουν πλήρη εσωτερική πρόσβαση στα συστήματα της Βουλής, αφού δημοσίευσαν τις εσωτερικές διευθύνσεις IP, ενώ απέκτησαν και πλήρη πρόσβαση στις επικοινωνίες του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου και ανέβασαν μάλιστα και φωτογραφίες από το προσωπικό του e- mail.

Σύμφωνα δε με την προκήρυξή τους, παρακολουθούν τις κινήσεις όλων των βουλευτών και απειλούν με αποκαλύψεις.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com