Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ Πρεμιέρα της ΝΕΡΙΤ -αντιδρά η ΠΟΣΠΕΡΤ

Η πρώτη εικόνα του σήματος ΝΕΡΙΤ εμφανίστηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας, ως ένδειξη σταθμού, πάνω από τις χρωματιστές μπάρες που σημαίνουν ότι δεν υπάρχει πρόγραμμα διαθέσιμο.




Το σήμα της ΝΕΡΙΤ που φιλοξενείται από την ψηφιακή πλατφόρμα της digea, εκπέμπει στο 52 UHF πιθανόν από τον Υμηττό, και στο 48 UHF.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το νέο κανάλι θα μεταδοθεί και το σημερινό διάγγελμα του πρωθυπουργού, ενώ από εκεί θα μεταδοθούν και οι δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά, του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου και του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, μετά τη σύσκεψη των αρχηγών.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ πάντως καταγγέλλει ότι «παράνομα εκπέμπεται το σήμα της ΝΕΡΙΤ».

Ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης δήλωσε από το στούντιο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή ότι η κυβέρνηση έχει χρησιμοποιήσει όλο τον μηχανισμό των ιδιωτικών εταιρειών με πρώτη την Digea, που πέρα από το «μαύρο» στην ΕΡΤ «έριχνε μπάρες» στην τηλεόραση του 902 όποτε μετέδιδε το απεργιακό πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Ωστόσο, όπως τόνισε, «η EBU αναγνωρίζει μόνον την ΕΡΤ ως δημόσια ελληνική ραδιοτηλεόραση και κανένα άλλο κανάλι πέραν της ΕΡΤ».

 
website counter
friend finderplentyoffish.com