Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Προσιτό σε τιμή, αλλά μεγάλο σε δυνατότητες το Poco X2

H Xiaomi αποφάσισε να φέρει την υψηλή τεχνολογία ενός gaming smartphone σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό με την παρουσίαση του Poco X2, το οποίο έρχεται να αντικαταστήσει το Poco F1.



H φιλοσοφία της κατασκευάστριας εταιρείας είναι και σε αυτή την περίπτωση του νέου της smartphone να συνδυάσει μία οθόνη υψηλών δυνατοτήτων με μία τιμή στην οποία θα περίμενε κανείς να βρει πολύ μικρότερες δυνατότητες. Η οθόνη του νέου μοντέλου διακρίνεται για την υψηλή συχνότητα λειτουργίας που φτάνει τα 120 Hz, με διαγώνιο 6.67 ιντσών, ενώ η τελική τιμή του στις ΗΠΑ δεν πρόκειται να ξεπερνά τα 225 δολάρια. Φυσικό είναι να βρίσκουμε στο εσωτερικό του τον Qualcomm Snapdragon 865, με έξι πυρήνες Cortex A76 στα 2.2 GHz και έξι πυρήνες Cortex A55 στο 1.8 GHz, δίνοντας μηνύματα high end φιλοσοφίας, από μία πρόταση που κινείται σε επίπεδα τιμής mid range.

Το πλούσιο πακέτο δεν σταματά εδώ, αφού η μνήμη RAM είναι στα 6 GB, ενώ η εσωτερική μνήμη αγγίζει τα 64 GB. Η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι τα 4500 mAh, ενώ υποστηρίζεται και λειτουργία ταχείας φόρτισης. To Poco X2 υποστηρίζει ανάλυση οθόνης 2400x1080 pixels, στα 394 ppi και υπάρχει επικάλυψη Gorilla Glass 5 για απόλυτη προστασία του μπροστινού μέρους.

Το λειτουργικό του σύστημα είναι Android 10 με MIUI user interface. Στο πίσω μέρος υπάρχει η κεντρική κάμερα των 64 Megapixel, με συνοδευτική macro κάμερα στα 2 Megapixel, μία κάμερα 8 Megapixel για ευρείες λήψεις και μία ακόμα των 2 Megapixel που συμπληρώνει το φωτογραφικό σύνολο. Στο πίσω μέρος υπάρχει ένας συνδυασμός μίας κάμερας 20 και μίας ακόμα στα 2 Megapixel.

Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι λεπτομέρειες για την παγκόσμια διάθεση της συσκευής, αλλά το σίγουρο είναι ότι μία συνταγή τέτοιας τεχνολογικής υποδομής με προσιτή τιμή έχει όλα τα εχέγγυα για να γίνει ανάρπαστη σε όποια αγορά και αν κυκλοφορήσει με αυτούς τους όρους.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com