Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ CD ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ στο ΞΕΦΩΤΟ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Η Πηγή Λυκούδη για εκείνον..“Η ποίηση του Θανάση Σάλτα σε κάνει να νιώθεις πως μπαίνεις σε έναν ολάνθιστο κήπο γεμάτο χρώματα και νοήματα που δίνουν αξία στην ζωή” Κι ο Θανάσης Σάλτας για τη σχέση τους..



«Αναπτύχθηκε μια καλλιτεχνική έλξη μεταξύ μας και ένας αλληλοσεβασμός. Πολλές φορές νιώσαμε σαν να είμαστε φτιαγμένοι μέσα μας από το ίδιο μέταλλο»
Η Αγάπη και τα Πάθη της. Το προαιώνιο θέμα επανέρχεται με ένταση, μελωδία και ποίηση μέσα από έναν θεματικό κύκλο 13 τραγουδιών, σε μουσική Πηγής Λυκούδη και ποίηση Θανάση Σάλτα, προερχόμενα από το ομώνυμο θεατρικό έργο τους TA ΠΑΘΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. Ένα έργο που αγαπήθηκε, μεταφράστηκε και ταξίδεψε μέχρι την Σμύρνη, εκεί όπου τιμήθηκαν οι συντελεστές για την προσφορά τους στον πολιτισμό.
Μετά την Σμύρνη και την Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και το ΞΕΦΩΤΟ
Αυτή την Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου, στις 9μμ, ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ «ξεδιπλώνονται» στο ΞΕΦΩΤΟ. Σε μία παρουσίαση των 13 τραγουδιών του cd που «μιλάνε» στην καρδιά, σ’ έναν αρμονικό συνδυασμό ποίησης και μουσικής που συγκινεί και διεγείρει. Στη σκηνή θα ζωντανέψουν μοναδικά αποσπάσματα, με όλη τη φλόγα, το λυρισμό και τη δύναμη των στίχων και της μουσικής. Απαγγέλει η μοναδική ηθοποιός Ελένη Ερήμου, όπου με την χαρακτηριστική φωνή της, σφραγίζει τα νοήματα του έργου. Τα τραγούδια ερμηνεύουν με ξεχωριστό τρόπο 3 νέοι αισθαντικοί ερμηνευτές της νέας γενιάς: η Γεωργία Αγγέλου, ο Δημήτρης Ερατεινός και ο Νίκος Καρακαλπάκης. Με την συνθέτρια Πηγή Λυκούδη στο πιάνο συμπράττουν οι σολίστες- μουσικοί Αρετή Κοκκίνου (κιθάρα-μαντολίνο)και Γάσπαρης Μάμμας (κλαρινέτο). Προλογίζουν, ο αγαπημένος συνθέτης Φίλιππος Γράψας, ο ηθοποιός Αστέριος Πελτέκης και η Μαρία Χατζηαποστόλου.
Το cd Τα Πάθη της Αγάπης, κυκλοφορεί από την Fm Records και είναι διαθέσιμο σε όλα τα δισκοπωλεία
Παρουσίαση CD ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, 21.00
Μουσική σκηνή «ΞΕΦΩΤΟ»
ΞΕΦΩΤΟ. Συνήθεια…ασυνήθιστη!
Ξέφωτο, Λυκούργου 5, Λαδάδικα


Ώρα Έναρξης 21.00

Κρατήσεις: 6931091534, 2314015911



 
website counter
friend finderplentyoffish.com