Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Νέα παράταση πήρε το θρίλερ της ΜΕΒΓΑΛ

Παράταση ολίγων ημερών πήρε το θρίλερ για το μέλλον της ΜΕΒΓΑΛ, η εξ αναβολής έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων που ήταν προγραμματισμένη αναβλήθηκε εκ νέου για την ερχόμενη Τετάρτη, 1η Ιουνίου 2016.




Η νέα αναβολή αποφασίστηκε σε μια προσπάθεια των μετόχων να αναζητήσουν συναινετική λύση για την τύχη της βορειοελλαδίτικης γαλακατοβιομηχανίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι μέτοχοι εμφανίζονται αρνητικοί στη συνέχιση των διαπραγματεύσεων με τους υποψήφιους επενδυτές και χαρακτηρίζουν υπερβολικές τις απαιτήσεις τους, με δεδομένη την ανάκαμψη που αρχίζει να καταγράφει η εταιρεία. Υποστηρίζουν δε ότι έχουν αλλάξει επί τα χείρω οι όροι και οι προϋποθέσεις που θέτει το ξένο fund από τη ΜΕΒΓΑΛ, κάτι που όπως λένε δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό, ενώ τονίζουν πως η εταιρεία έχει τις δυνατότητες να πορευθεί με ιδίες δυνάμεις χωρίς στρατηγικό επενδυτή. Σημειώνουν μάλιστα, ότι η εταιρεία παραμένει όρθια κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες, παρότι εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έχει λάβει ούτε ένα ευρώ από τις τράπεζες.

Να σημειωθεί πως τα θέματα της γενικής συνέλευσης την ερχόμενη Τετάρτη θα είναι ξανά, πρώτον η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και δεύτερον η λήψη απόφασης για αποδοχή ή μη της προτεινόμενης πρότασης αναδιάρθρωσης του δανεισμού της εταιρείας με τη συμμετοχή των funds Sankaty και Bartons.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com